Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Πίτα για κάκτους και Έκθεση


Τηρώντας την «παράδοση» των συλλόγων να κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους λίγο πριν τις Απόκριες, η ΕΕΚΑΠ (Ελληνική Εταιρεία Κάκτων και άλλων Παχυφύτων) θα κόψει τη βασιλόπιτα της την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, στις 11:00 στο κτήμα Συγγρού. Στην πραγματικότητα, θα υπάρχουν δύο βασιλόπιτες, μία για τα μέλη και μία για τους φίλους της Εταιρείας που θα βρεθούν εκεί. Έτσι δύο τυχεροί ή τυχερές, θα κερδίσουν μαζί με το φλουρί και από ένα «μεγάλο αγκαθωτό δώρο», όπως αναφέρει σχετική πρόσκληση. 



Παράλληλα θα γίνουν δύο ακόμη εκδηλώσεις: 
Έκθεση με τις περιζήτητες μορφές cristata, monstrosa και variegata από όλα τα γένη και είδη κάκτων και παχύφυτων, με φυτά που θα φέρουν μέλη της ΕΕΚΑΠ από τις προσωπικές συλλογές τους. 
Παρουσίαση σχετικά με ζητήματα καλλιέργειας των Κάκτων και Παχύφυτων από ομάδα έμπειρων μελών της ΕΕΚΑΠ , με έμφαση στις ερωτήσεις που θα θέσει το κοινό. Μερικά απ’ τα προτεινόμενα θέματα είναι: καλλιέργεια, μείγματα χώματος, αναπαραγωγή, ασθένειες, ταξινόμηση. 

Όλα αυτά θα γίνουν την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013, 11:00 - 15:00 στο Κτήμα Συγγρού (Κτήριο Βάσου Κριμπά), Κηφισίας 182 (φανάρι του ΚΑΤ). Μαρούσι Αττικής. 

2 σχόλια:

  1. To σόι σου σε παρακολουθεί, εγώ μέσω blog και η Μπέτυ από την ΕΡΤ!!!
    Πολλά φιλιά σε όλους

    Χάιδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε ή να ρωτήσετε κάτι σχετικό με τη δημοσίευση. Η ερώτηση ή το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί αφού το επεξεργαστώ.